2431303050 6984642438 Ζωοδόχου Πηγής 5, Τρίκαλα xaristsantilas@gmail.com
 


HARRIS TSANTILAS
Μεταλλικές Κατασκευές & Μεταλλικά Κτίρια Τρίκαλα Θεσσαλία

Η επιχείρησή μας “Harris Tsantilas” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με εξειδικευμένες μεταλλικές κατασκευές καθώς και με την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε ιδιώτες και επαγγελματίες στα Τρίκαλα, σε όλη την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μας επιτρέπουν να μπορούμε να σας δώσουμε έγκυρες κατασκευαστικές λύσεις και να κάνουμε προτάσεις ακόμα και σε δύσκολες κατασκευαστικές εφαρμογές.

Αναλαμβάνουμε την επιτυχή αποπεράτωση από την πιό απλή μεταλλική κατασκευή έως τις πιο σύνθετες κατασκευες όπως μεταλλικά βιομηχανικά κτίρια, επεκτάσεις μεταλλικών κτιρίων, καθώς και σύγχρονων απαιτητικών μεταλλικών κατοικιών.
 
 
 
 
Η πολυετή πείρα μας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, σε συνδυασμό με την πολύ καλή γνώση και τη διαρκή ενημέρωσή μας γύρω από την εξελισσόμενη τεχνολογία των κατασκευών, μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας για βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια, ψυκτικούς θαλάμους, επενδύσεις κτιρίων με πάνελ αλλά και οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τις μεταλλικές κατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Τρίκαλα και σε διάφορα μέρη της Θεσσαλία αλλά και όλης της Ελλάδας, που συχνά χαρακτηρίζονταν από αξιοσημείωτο βαθμό τεχνικής δυσκολίας.

Η έμφαση τόσο στο συνολικό αποτέλεσμα, όσο και στις λεπτομέρειες, η χρήση νέων και καινοτόμων μεθόδων, η συνέπεια, οι οικονομικές τιμές μας και ο απαραίτητος επαγγελματισμός αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν και μας προτείνουν.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.